Władze regionalne - Województwo Zachodniopomorskie

Rady Powiatowe SLD Województwa Zachodniopomorskiego

Białogard:

1. Przewodnicząca: Małgorzata Stachowiak - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Beata Kacprowicz
    ul. Grunwaldzka 25

Choszczno:

1. Przewodniczący: Eugeniusz Nykiel - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Michał Puziak

Drawsko Pomorskie:

1. Przewodniczący: Stanisław Cybula - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Damian Świercz
    ul. Gdyńska 4

Goleniów:

1. Przewodniczący: Grzegorz Białoskórski - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Stanisława Jakubczak

Gryfice:

1. Przewodniczący: Marek Lachowicz - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Maria Szafrańska

Gryfino:

1. Przewodniczący: Wojciech Długoborski - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Michał Kozakiewicz
    ul. Grunwaldzka 1

Kamień Pomorski:

1. Przewodniczący: Marek Maślak - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Mirosław Majcher

Kołobrzeg:

2. Sekretarz: Jarosław Szuba
    ul. Graniczna 6

Koszalin:

1. Przewodniczący: Włodzimierz Niemiec - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
    ul. Piłsudskiego 11/15

Łobez:

1. Przewodniczący: Artur Furman -  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Myślibórz:

1. Przewodniczący: Janusz Winiarczyk - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Piotr Rygiel
    Rynek Jana Pawła II 13

Police:

1. Przewodniczący: Wojciech Mac - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Zbigniew Trojanowski
    ul. Bankowa 11

Pyrzyce:

1. Przewodniczący: Jan Rusin

Sławno:

1. Przewodniczący: Zygmunt Siedlecki - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Bożena Mazur

Stargard:

1. Przewodniczący: Krzysztof Ciach - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Hanna Bobrowska
    ul. M. Konopnickiej 31c

Szczecin:

1. Przewodniczący: Dawid Krystek - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Małgorzata Śmigielska-Matulaniec
    ul. Garncarska 5
    Tel. 91 391 62 45

Szczecinek:

2. Sekretarz: Roman Miazga

Świdwin:

1. Przewodniczący: Mirosław Majka
    ul. Kołobrzeska 43

Świnoujście:

1. Przewodnicząca: Joanna Agatowska - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Jerzy Manduk
    Pl. Plac Wolności 15

Wałcz:

1. Przewodniczący: Janusz Rożański - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Sekretarz: Mirosław Wiercioch
    ul. Parkowa 9/3

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych. Czytaj dalej...

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…